TRAP ANGLÈS

Clarament el trap angles , és molt més conegut a Amèrica, encara que és un gènere de música que moltíssima gent d’altres llocs del món escolta, i és també un dels gèneres més coneguts. Aquest tipus de música es fa servir molt en la temàtica del ball, sobretot hip pop o estils semblants i també per entrenar , ja que és una música que et dóna la sensació de força i motivació, per al seu ritme intens. Aquí us donem uns quants exemples.

Future: Mask off

Autor: Future

Títol: Mask off

Informació sobre la cançó: En Future , el cantant , és molt conegut en el món del trap i sobretot aquesta cançó que encara que hagi sortit fa uns quants anys, encara és una cançó molt escoltada , sobretot pel fet que el ritme de la cançó és variat i fa que la cançó no resulti monotona.

Nombre de visualitzacions: 456.721.112 

Data de publicació de la cançó: 5 de maig 2017

Resultado de imagen de mask off

Travis Scoot: Goosebumps

Autor: Travis Scott

Títol: Goosebumps

Informació sobre la cançó: En Travis Scott , es un dels artistes més coneguts del món, gràcies a la seva música i en general per la seva originalitat.

Les seves cançons tenen un bon ritme , que a la majoria de les persones els hi agrada i per dir-ho d’alguna manera són cançons que enganxen. Aquesta és una de les seves cançons més conegudes , que la veritat és que ha arribat a una xifra enorme de visualitzacions.

Nombre de visualitzacions: 611.645.753

Data de publicació de la cançó: 14 d’abril de 2017

Resultado de imagen de goosebumps travis scott

Lil Tjay:F.N

Autor: Lil Tjay

Títol: F.N

Informació sobre la cançó: Amb diferència dels anterior artistes , en Lil Tjay , no es tan conegut , però igualment la seva música té una quantitat de visualitzacions que cada dia va augmentant. Aquesta cançó , es pot dir que es va fer molt famosa per l’aplicació de “Tik tok”, i sobretot un fragment d’aquesta.

Nombre de visualitzacions: 148.817.386

Data de publicació de la cançó: 22 d’agost del 2019

Resultado de imagen de lil tjay f.n

DaBaby: Practice

Autor: DaBaby

Títol: Practice

Informació sobre la cançó: L’artista és bastant conegut en el món del trap i moltes cançons seves són virals. Aquesta cançó és una d’elles , la qual relament a sortit fa poc i també com en l’anterior cançó va ser utilitzada molt en la plataforma de “Tik tok” , encara que la cançó en si s’ha fet coneguda.

Nombre de visualitzacions: 18.668.228

Data de publicació de la cançó: 10 d’agost de 2020

Resultado de imagen de debaby practice

Migos&Marshmello: Danger

Autor: Migos&Marshmello:

Títol: Danger

Informació sobre la cançó: Amb comparació a les altres cançons , a on el ritme era més ràpid , en aquesta és diferent , per la raó de que el seu ritme és més lent i molt més fort , encara que conté transicions les quals passen d’aquest ritme lent a un de més suau, que fa que la cançó no sigui monòtona i per tant interessant.

Nombre de visualitzacions: 67.797.744 

Data de publicació de la cançó: 7 de desembre del 2017

Resultado de imagen de migos & marshmello - danger

Flo Rida:Low

Autor: Flo Rida

Títol: Low

Informació sobre la cançó: Aquest artista , en Flo Rida , es molt conegut mundialment, per la raó de que des de molts anys es dedica a la música , la qual la seva majoria es molt coneguda i escoltada per molts avui en dia , encara que es considerin cançons velles. Aquesta es una d’elles, la qual ha sigut publicada més o menys fa deu anys , pero es igual escoltada que en aquell moment.

Nombre de visualitzacions: 57.425.998

Data de publicació de la cançó: 25 de desembre del 2010

Resultado de imagen de florida low

DJ Khaledft.Drake:Popstar

Autor:DJ Khaled ft.Drake

Títol: Popstar

Informació sobre la cançó: Tant en DJ Khaled , com en Drake , són artistes molt coneguts, i alhora de ajuntar-se , òbviament serà una cançó escoltada. La cançó en realment poc temps s’ha fet viral , probablement per el seu bon ritme, el qual realment entra en la memòria.

Nombre de visualitzacions: 161.524.887

Data de publicació de la cançó: 4 de setembre del 2020

Resultado de imagen de dj khaled ft drake popstar